Sunday, April 24, 2011

Asyik Demam Jer...

Tak tau ler sebab apa, si Faez ni kerap demam lak. Aritu dah cuti bawak dia pergi balik klinik 2-3 kali. Arini pun demam lagi.... Abis ler cuti mama ni.

Cepatler sembuh, sayang. Rindu adik tengok adik dok senyum-senyum sorang2....

Dan sebab anak2 mama tak sihat ler.. aktiviti mama pun terganggu. tak sempat ler nak menjelajah dan visit blog2 dan FB... blog ni pun lama tak bersentuh.. baru nak start jer, ada dah bunyi macam2 kat belakang... so keja blogging ni pun kena amik MC dulu...cuti sakit!

Tapi kengkawan tetap akan dilawati bila berkesempatan... nak tau jugak apa korang buat.


1 comment:

nurulfzz said...

sem0ga cepat sembuh =)


hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com