Wednesday, April 13, 2011

MOOD METER


Minggu ni mood aku masih bercampur2.. caca merba. Penat, Letih, Malas, Bosan, Benci, Meluat...yang penting tadak mood yang bagus... senang cerita. Tu yang malas sangat nak menaip. Kerja pun buat sebab terpaksa... malas tapi kalau tak buat, nanti aku juga yang kena buat. Sebelum keja tu berlambak-lambak, lebih baik abis kan dulu.. setakat yang mampu pada minggu ni.

Mungkin sebab tahap kesihatan masih di paras beku.. belum ok lagi... sebab tu perasaan macam2. Kemalasan masih di tahap maksima, tahap rajin masih minimum jer..Kalau boleh 90% dari masa yang ada ni, aku nak zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Member2 aku cakap pergi berurut... akan dipertimbangkan selepas ini..

Get well soon... sebab there are a lots of things yang tulis kat sini...and a lots of thing to do... tapi mood mesti OK dulu...

2 comments:

norh said...

life goes on.. :P
get well soon sis..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Thanks, dear.