Sunday, April 3, 2011

MUSIM MELAWAT KLINIK

Mentang2 cuti arini, tetiba jer demam pun datang. Alahai.. kalau tau, tak yah ambik cuti.. amik MC jer..hehee...
Pergi klinik tadi ramai la pulak orang. bawak kakak sebab dia tak mau pergi nursery.. so tak per la. tengok kat list form nama orang yang pergi klinik.. Tu dia!!!!!!!! Ramai nye warga kerja company aku... semua orang sakit ke? Ntah la. Ada yang sakit teruk tapi gagah pergi kerja. Ada yang sakit skit jer tapi gayanya mengalahkan orang kena admit ke hospital... macam2 perangai kan. Tapi sakit tekak aku makin menjadi2.......Dah macam rockstar dah suara ni....

Hope to get some good rest this evening. Morning banyak keja jugak macam biasa...

p/s: Ntah bila masa ler aku ni betul2 nak rest?

2 comments:

norh said...

isk isk..ramainya warga co kak era sakit..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

betul la... setengah list tu dari co sendiri... tapi semua nama tu pun mmg sengaja suka cari penyakit...hehehe