Tuesday, April 5, 2011

TO NORH... the conclusion is

My friend said dlm post di blog dia norh that:

Rule no. 1: The boss is always right!


Rule no. 2: If the boss is wrong, see rule no. 1

But.. see rule no. 1 is means:

Rule No. 3: The boss is wrong if the boss is always right... tak gitu????


p/s: Words can be manipulative sometimes...hehehe

5 comments:

norh said...

ha ha ha..betul tu jugak noh...bila nak jadi kaya ni? tak payah ada bos dah..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

tak yah mimpi lagi ler nak jadi kaya, cukup ler kalau ada duit boleh berenti keja situ

manueng said...

pusing baek punye eh...hoho ;)

Erani Zuhran Mohd Nor said...

manueng.. dah status bukan bos, kena pusing bagi baek punya laa....
kalau dah jadi bos, mgkn akan follow rule no. 1..hahahaha

manueng said...

btul gak tu...haha