Friday, July 1, 2011

PENDING MOOD

Ada banyak nak cerita dan nak update tapi mood masih tak berapa ok. Dengan demam yang on off ni, mood nak menulis pun kurang. Tambah lak akhir bulan yang havoc macam ke hapa jer... tension tak sudah akhirnya.

So semua masih pending... tunggu mood ok dan ada masa dok lama sket depan pc. Cakap pasai pc pun, pc pun lembap semacam jer. Mungkin virus melanda jugak ke pc ni... kena scan jugak pc ni.


4 comments:

HaSue said...

era..sama laa kite nyer lappy nih pun lembap je dan selalu pengsan..nak scan malas..nak anto klinik takut kena admit lama2..haha..tunggu kong agaknya.hee

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Tu la pasai... menci ler bende lembap ni. Aritu pi scan ler yg n3 pun lambap...

Cik Kamoo said...

sedihnye gambar nie

Erani Zuhran Mohd Nor said...

yor lor... sian kan,....serupa ler dgn tuan punya diri waktu tu