Monday, January 30, 2012

Entry Terakhir dan Ebook ke-6 JintanManis.com

Entry Terakhir dan Ebook ke-6 JintanManis.com di Ros jintanmanis.com

Sekadar mewar-warkan info dari web JMC yang katanya adalah entry terakhir. Sedih kan sebab salah satu sumber rujukan masakan mula nak menarik diri, sebagai salah seorang pembaca tetap rasa sedihnya. Kalau tak setiap kali ada entry baru web pages yang kita likes tentu excited giler... tak sabar nak tengok apa pulak yang dipersembahkan.. dan JMC ni adalah salah satu web yang mempunyai gambar2 terbaekkk...

Anyway, Good Luck to Ros. Moga anak Ros cepat sembuh dan Ros mungkin ada masa juga untuk update blog. Kalau bukan pasal masakan pun tak apa....

Kepada kengkawan yang lain...ni nak share link untuk rujukan masa depan

No comments: