Tazkirah Jumaat...

Banyak sebenarnya idea nak menulis hari ini. Kebetulan Jumaat, macam-macam nak kongsi ilmu yang sedikit ini. Mungkin ada juga kakak ke adik-adik yang mampu memperluaskan lagi ilmu yang didapati...
 
Namun apa daya... kerja berlambak sangat. Balik rumah pun sama, kebetulan pulak baru balik dari kampung, terus kerja. Jadi kain baju semuanya masih di dalam beg.
 
Tak sempat tulis panjang-panjang, tapi bila di google2 tadi, jumpa lak quote ni... Alhamdulillah. Bersesuai dengan topik yang hendak disampaikan...
 
 
Dan akhirnya, hayati dalam-dalam makna di sebalik kata-kata ini.


from google


p/s: Ada cerita tapi mungkin tidak elok dikongsi bersama, luahan hanya untuk kengkawan. Mereka lebih memahami perasaan ini

Comments

norh said…
selagi boleh tahan..tahan..
la ni, malas nak pikiaq panjang2 pasal keja ni..buat lagi sakit hati..
lagi baik pikiaq pasai travel..muahahahaha
yes..yes... jgn fikir..kena buat jer... tapi sebab ramai yg tak pikiaq panjang yg buat kita kena pikiaq kan..hehehe... QA jugak

plan tuk travel...ok kak era plan tuk kirim..yeyeye

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar