TO NORH... the conclusion is

My friend said dlm post di blog dia norh that:

Rule no. 1: The boss is always right!


Rule no. 2: If the boss is wrong, see rule no. 1

But.. see rule no. 1 is means:

Rule No. 3: The boss is wrong if the boss is always right... tak gitu????


p/s: Words can be manipulative sometimes...hehehe

Comments

norh said…
ha ha ha..betul tu jugak noh...bila nak jadi kaya ni? tak payah ada bos dah..
tak yah mimpi lagi ler nak jadi kaya, cukup ler kalau ada duit boleh berenti keja situ
manueng said…
pusing baek punye eh...hoho ;)
manueng.. dah status bukan bos, kena pusing bagi baek punya laa....
kalau dah jadi bos, mgkn akan follow rule no. 1..hahahaha
manueng said…
btul gak tu...haha

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar