I'M BACK

Finally i'm back to Sungai Petani. Letihnya badan. That's all i could says for now. Tak larat la.. nak cuti lagi... Bila fikir esok kena keja.. lagi la hati ni meronta2 nak cuti.. ponteng boleh tak?...hehehe
Bertambah penat bila fikir esok nak mengadap muka2 yang boleh men'tension'kan orang! Hazabbbb...
Tapi this holiday is good... release tension walaupun penat. Ke sana.. Ke mari.. dengan anak2 dan hb (of coz ler) memang meletihkan badan. balik ni pun badan sakit2. Even so.. i'm satisfied sebab i met almost all my beloved. Best.. Best.

p.s..... esok jer tak best

Comments

norh said…
esok rasa macam malas nak pi keja..hu hu
Sama la... boring tak kira la. Tambah lak tgk muka hero semalaya tu

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar