Happy Birthday Yang ke...

HAPPY BIRTHDAY TO ME..

hehe... Tetiba lak terasa nak ucap sendiri. Sendiri pun tak berapa ingat sebenarnya. Teringat esok Deepavali lebih sebab cuti. Sehari pun tapi sebab cuti, terasa seronok jer.
Tapi malam tadi, Abah cakap nak belanja esok. Tanya abang dengan kakak nak makan apa. Tapi budak2 kan, dua2 pilih jawapan yang sama... Nak beli kek!. Tengok jer la macam mana kek aku dapat tahun ini lak.

Azam apa bila umur meningkat ni?

+ Nak pergi umrah
+ Nak tambah saving (untuk masa depan anak2 jugak)
+ Doa la anak2 eczema aku sihat

Comments

norh said…
Happy birthday my dear sis..
Selamat dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan dilimpahi rahmat dariNya.. semoga semua yang dicitakan menjadi kenyataan..
TQ..TQ.. Harap2 ler kan. Semua tu rasa cam susah jer nak dapat
aizamia3 said…
Happy Belated Birthday.. ;)

Moga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar