Mozzarella Cheese!!!!!!!!!!!! cissss.....


Aiiii.... mengeluh jer la labu!. Ni cerita pasai aku dgn mozzarella. Bagi yang tak pernah tengok soft mozzarella cheese tu, aku paste gambo.

Cheese is heaven...hehe. Aku mmg peminat cheese. Dari dulu lagi aku cukup suka cheese walaupun mak aku tak pernah sumbat pun resepi guna cheese dari kecik. mana aku belajar makan cheese pun aku tak tau. Tapi sejak aku rasa cheese.. memang aku suka.

Mozzarella is one of the cheese fave aku la. Last month, 4 of my friends went to Langkawi and bought buffalo mozzarella cheese for me. Wow.. i never taste it so mmg i'm looking forward to have a taste.

2 minggu dlm peti ais barulah ada chance nak buat something with it. Prepare ler aku ni dengan resepi yang tak tau la apa rasa. Janji sedap di tekak aku. Planned nak buat mozzarella bread with sauce filling. Ala2 pizza + donut. Okey ke tu??? Ntah la tapi bila masuk lak cheese tu..perghhhh... Konon2 ler, walaupun waktu tu tak buat lagi.

Biasala kena buat sos dulu with mincemeat and mushroom. But then keluarkan cheese tu dari peti ais.. waka waka ehh..ehhh... pahit nak mampus! macam mana ni. Haaaa.. tension betui la. penat dah ni... tetiba resepi aku tak jadi. Meluat!


p.s: Next time... tak mau buat dah. Beli jer pizza with extra cheese



Comments

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar