APA LA DEPA NI...

Tension pepagi ni... Tengah kelam kabut kejar waktu punch card boleh ler ada sorang minah ni keluar simpang tetiba... dah la kita ni bawak laju... dia lak tak tengok kiri kanan... macam jalan tu dia sorang yang punya.. boleh lak bawak slow motion.... adusss... dik non... tolong la sedar sket...Jalan raya bukan untuk bebudak main-main... tambah lak waktu2 orang nak pi keja. Jangan ler buat dunno pleaseeeee.....

Nasib baik ler keta akak brek makan... kalau ler lori yang lalu... memang kena sapu ler keta kancil awak tuh...

ok ler... dimulakan n3 sakit ati arini.

p/s: Teringin bawak keta besar sket, nak sodok orang2 yang tak berhati perut di jalan raya nih

Comments

norh said…
oit..nak bawa CAMRY ke? ha ha ha
CAMRY... mungkin tidak... Mungkin STORM @TRITON ke untuk sodok CAMRY..hehehe

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar