Monday, May 2, 2011

ARE YOU STUPID?

Credit to google.com

Today, came across with this image... and i was like...AHHAHH... this is exactly happened in front of my eyes. And then, i was like... this is memorable sebab google ni macam tau2 jer apa ada dalam kepala aku.

Aku dok google quotation about works.. ingat boleh ler dapat sket sebanyak motivational quotes untuk aku menghilangkan kebosanan di opis ini. Tetapi lain pulak yang dapat...

Macam-macam ler, kat sini. Kekadang kita rasa kita ni dah perfect tapi sebenarnya kita sendiri pun bukan tau apa2 pun lagi. Akhirnya ternampak lah kebodohan yang nyata pada diri sendiri di mata2 orang yang melihat. Jadi, biar la depa nak buat apa pun, Janji kerja aku siap...Beres deh....

Ini satu lagi....

Life is tough, but it's tougher when you're stupid.
John Wayne
dari brainyquote

p/s: Stupid people making me feels stupid... and i sometimes feels like they are surrounded me...heeee...geli!

1 comment:

norh said...

I LIKEEEEEEEEEE... he he he