Wednesday, May 18, 2011

Family day off

Cuti Wesak Selasa lepas, bawa budak-budak ni pergi makan di kedai... Bukan selalu boleh bawa depa ni jalan-jalan so sempena cuti tu, bawa la. At least release tension jugak jalan-jalan ni.. lagipun mama ni nak beli baju untuk adik... banyak baju yang dah semakin kecil...hehe sebab adik dah semakin bulat.

Mula-mula, bawa ke Subaidah, restoren mamak di taman sejati. Abang tengok roti tisu, excited nak order. So dia order roti tisu, sama dengan kakak. Mama makan chapati dan Abah makan roti jala. Tapi bila sampai roti tisu... abang cakap tak mau lak.. nak kongsi dengan mama chapati...Lastly, mama dengan kakak jer la makan roti tisu tuh...uhukksss

Lepas shopping lak, si abang sibuk nak makan icecream. Terpaksa la singgah McD lak...hahaha...terpaksa ke tu??? Mama ni macam biasa ler ada burger wajib bila pergi McD. Doublecheese burger satu... apa sedapnya,..tak tau la. Tapi bila sampai kat McD sure order DCB...macam tak ada menu lain.

Apa-apapun..letih melayan budak-budak ni memang la satu hal..tapi Mama enjoy...Sayang anak2 mama


Abang ni bila ambil gambar dramatik sket

Action

Kakak cam biasa la control ayu

Adik boring sebab tak leh makan

Boring nya dia
 








 


 

1 comment:

norh said...

he he..kesian adik..