Nak kek coklat!

My son baru jer discharge dari hospital pagi ni... balik jer rumah, terus on computer. nak main games. bukak tv... dan yang paling tak tak tahan.. Mama ni lama dah tak buat kek. Mama, arini nak kek... Abang nak kek coklat. Huh... mama pun baru jer balik hospital jugak.. letih. tapi apa nak buat.. Aku tetap buatkan dia kek coklat.

p/s: Jadi ke tak sebab main campak jer bahan2. Resepi dah tak tengok... harap2 jadi lembut sudah ler.. nanti aku topping kek tu...hahaha. Mama penat yer abang.. sorry ler kalau tak rasa macam biasa

Comments

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar