ALAHAI...

ALAHAI.....

Hai, anakku sayang. Mama bukan nak marah tapi janganla buat camtu lagi... Mama bagi duit pada kakak sebab mama nak kakak belanja... nak beli kuih ke, beli air ke.. or bawak balik dan biar mama simpankan duit kakak. Ni tidak, kakak bagi kat kawan sebab apa??? Why my dearest?? Mama bukan cop duit, nak bagi kakak duit banyak2... Nak sedekah pun, bagi la pada yang betul2 memerlukan. Kawan kakak tu tak perlu.. Mak bapak dia dua2 kerja macam mama dan abah jugak.. So please, don't do it again, ok!

Kalau buat jugak, Esok no more money for you.. makan minum jer la apa yang mama bagi bekal...

p/s: boleh ke? gamakke aku?

Comments

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar