KEMBALI...

Hari tu si norh seriastana tanya bila nak update blog (lihat sini)... Jawapannya, kalau boleh setiap hari tapi keadaan tak membolehkan. Mood dan tenaga tidak membolehkan untuk berblogging. Nak tunggu masa mungkin masa tak akan tunggu kita...

Hakikatnya, terlalu banyak kerja menimbun di opis. Bila balik, rasa macam nak tenggelam timbul settlekan anak2 yang sekarang ni ada masalah kesihatan pulak... Jadi mood tu hilang... tepat jam 10.30pm... tenaga tak larat dah nak buat apa. Otak pun tepu.

Pagi pun berebut dengan persiapan budak2 ni termasuk persiapan kerja mamanya sekali.

Jadi, norh seriastana, tunggu nak settle down dengan kerja2 peninggalan Si Z tu, sebelum boleh blogging semula... terlalu banyak info nak kena masuk dalam kepala ni... Jadi takut hard drive kong... jadi kebanyakkan masa berblogging dan berblogwalking dulu, kita terpaksa guna untuk istirehat... sebelum HD ni masuk klinik untuk jangka masa panjang sebab terkena virus yang tak dikehendaki...hehehe

p/s: Sabar jer laa

Comments

norh said…
ala kak era, keja sampai bila2 pun tak abih... muahhahaha
welcome back dear..
mana tau kot2 boleh keja jadi blogger ja (ha ha ha, ayat tak boleh blah)
betui...betui..betui. Akan dipertimbangkan untuk tukar position selepas dinner....hehehe

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar