SURPRISE!!!!!!

HEHEHE... MACAM TAK PERCAYA



Macam mana nak percaya.. selepas 5 tahun di sini, akhirnya apa yang aku harapkan jadi kenyataan lak. Performance bonus... dapat jugak aku merasa kat kilang ni.


Yer..yer aku pun tahu, banyak dah kilang yang dapat... tapi banyak jugak yang tak dapat,kan. Dulu yang tak pueh hati sebab semua top level dapat cuma orang bawahan, kuli2 yang tak dapat... sedangkan yang buat keja orang-orang yang dok bawah ni la. Kami jugak la yang menaikkan KRA bos2 kami... Pueh dah bising kat HR, tapi komplen kitaorang ni macam angin bayu.. tiup sepoi2 bahasa yang masuk telinga kiri keluar telinga kanan. Kena faham la kasta rendah...


Anyway akhirnya termakbul jugak la doaku... setelah 2x Global Survey company aku, aku tulis panjang berjela.. kalau baca dah macam rencana dah.. novel sharifah abu saleem... kalau publish mungkin ler boleh masuk list dpt hadiah nobel kot... (perasan la nko tuh..) hahaha. Dan ini adalah salah satu yang aku utarakan. Y..and Y... Then we all got it....Alhamdulillah. Rezeki tahun 2011.


Seronok? Of course.. dapat duit sapa tak seronok. Anak aku umur 4thn pun seronok.. "Leh abang beli PSP"... ayooo my laling son... mama ni sendiri pun tak pernah main lagi PSP tu. Dulu zaman mama, dapat main solitaire tuh dah kira bagus ler.


Tapi yang lagi best... setelah dapat PB, aku dapat pulak cek...nilai....RAHSIA!



p/s: Give up sat tulis pjg2 Global Survey tu tapi arini rasa cam berbaloi

Comments

norh said…
he hehe.. macam tak percaya..
merasa la jugak noh..
sy lambat lagi nak dapat cek tu..sempat ke tak sempat ntah :P
tunggu ler bagi sempat baru cabut... cuti ni update apa yg patut

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar