Berlambak.....Malas

Masih di dalam edisi M....

Kemalasan yang melanda bukan disebabkan tahap kerajinan yang kurang cuma terlalu banyak kerja2 lain yang terpaksa dibereskan.

Balik dari KL, dengan cuti 4 hari... Kerja2 di opis berlambak2. Nak catch, mungkin terpaksa tidor opis seminggu baru sudah. Jadi kena buat apa yang termampu.

Balik rumah pulak, rumah macam tongkang pecah. Baju2 balik dari KL saja pun tak berlipat lagi, baru sempat basuh je. Berlambak jugak nak siapkan ni. Musim cuti sekolah pun dah habis. Dengan fatin pun setiap malam mula sibuk mentelaah kerja sekolah dia. Kalau tak for sure dia tengok tv jer... tak siapkan kerja sekolah cikgu bagi. Dengan abang pun sama. Kerja tadika pun berlambak jugak.

Kesimpulannya... aku masih kepenatan

Comments

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar