MC DAAAA....

Hari ini, terpaksa MC. Bangun pagi tadi tetiba sakit kepala teruk sangat. Kemudian badan sakit-sakit lak. Kepala pusing, badan lenguh2... masuk bilik air, muntah-muntah lak. Mungkin angin la.. or mungkin badan memang sampai takat dah... masuk la musim tak larat ni.

Lagipun mungkin juga sebab aircond kat opis tu yang sejuk giler... Angin jer dah tak boleh dok dah kat meja... Pakai ler baju sejuk tebal pun, tangan & kaki masih macam masuk fridge. Dasat sungguh aircond baru tu... Aircond kat opis rosak dah lama dah.. dah bertahun2 kitaorang panas tapi bila dapat aircond baru, mak oii... sejuk la pulak. Bila tengok aku, ada la sorang tu cakap aku ni dah macam 'approching winter'. Cuba hang dok tempat aku, baru la hang tau winter ke tak.!!!

Tapi tak pa aku leh rehat...hahaha mimpi ler sebab dari kul 8 tadi selepas hantar anak2 ke nursery, aku masih buat kerja non-stop... ni baru stop sebab nak pi klinik. Tapi on pc dulu, then mula lak menaip apapantah ni... akhirnya aku tetap tak rehat gak nanti.

Comments

norh said…
'approaching winter' outside only.. inside, HOT babe..ha ha haha

get well soon kak era dear..

Popular posts from this blog

SAKIT ITU RAHMAT, DUGAAN ITU NIKMAT

Kejahatan Ibu Bapa Terhadap Anak

Jangan terpedaya dengan produk tiruan @ tidak berdaftar